Zempléni Fesztivál EXTRA - június 18-20

2010. június 14. 12:09 - hanyikur

A „Kiváló Minõsítésû Mûvészeti Fesztivál” szervezõi a tavalyi esztendõhöz hasonlóan már június 18. és 20. között bepillantást engednek az augusztusi eseménysorozat kínálatába a Zempléni Fesztivál EXTRA hétvégén. Az észak-magyarországi régió egyedi hangulatú, kulturális–turisztikai–gasztronómiai eseménysorozata, a Zempléni Fesztivál idén a „Fesztiválok Évében”, augusztus 7-21. között változatos, minden korosztály számára érdekes programot kínál.  Június 18. és 20. között Tokajban, Sárospatakon és Sátoraljaújhelyen a Zempléni Fesztivál EXTRA hétvégén várják a zenekedvelõket. Pénteken (június 18.) Jandó Jenõ zongoramûvész a Budafoki Dohnányi Zenekarral lép fel a tokaji Paulay Ede Színházban. Különleges élményt ígér a nemrégiben a Vatikánban koncertezõ Rajkó Zenekar egyházi hangversenye szombaton (június 19.) este, a sárospataki Vártemplomban. A református templom orgonáját Szotyori Nagy Gábor orgonamûvész a vasárnap (június 20.) délelõtti istentisztelet keretében szólaltatja majd meg, délután Sátoraljaújhelyen a Makám Együttes játszik a gyerekeknek. A változatos programokat borkóstolók is kísérik.

A Zempléni Fesztivál június 18-19-i koncertjeinek teljes bevételét az árvízkárosultak javára ajánlják fel a szervezõk. Az Antenna Hungária Zrt., mint az esemény fõszponzora további 2.000.000 forintot utal át ugyanerre a célra.

info: www.zemplenifesztival.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr422080563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása