Új honlappal készül a nyári szezonra a Balneo Hotel Zsori

2010. május 03. 10:39 - hanyikur

Április közepén élesítette új weboldalát a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda. A mezõkövesdi hotel 2008. õszén nyitott a kiváló minõségû gyógyvízérõl híres Zsóry Gyógy és Strandfürdõ szomszédságában. Régi weboldalát egy modernebb stílusú, vizuálisan gazdagabb és esztétikusabb honlap váltja, melynek kialakítása során a dizájn mellett a technikai megoldásoknak is fontos szerep jutott.

A weboldal szerkesztésére a Balneo Hotel Zsori a Woodrow Kft.-t kérte fel, amely a Confhotel csoport tagjaként többek között a MindigBalaton.hu és a C-Travel.hu oldalakért is felelnek. A fejlesztés folyamatát a szállodát üzemeltetõ Accent Hotel Management marketing vezetõje koordinálta a szállodával és a fejlesztõcéggel. Az új honlap szerkezete egyszerre lett felhasználó- és keresõbarát. A weboldalfejlesztés során nagy gondot fordítottak arra, hogy mind a tartalom, mind a struktúra megfeleljen a legújabb keresõoptimalizálási elvárásoknak. Az idegen nyelvekre történõ fordítás még folyamatban van. Átmenetileg a weboldal legfontosabb pontjai egységesen angolul érhetõek el.

A weboldalon beépítettek egy Facebook dobozt is, amiben a weboldallal egyszerre útnak indított Facebook profil követõi, illetve a profilhoz közvetlen csatlakozást biztosító „Tetszik” gomb is helyet kapott. A Balneo Hotel Zsori szálloda rendszeresen tesz közzé híreket, programjavaslatokat és egyéb érdekességeket Facebook-os profilján. A tervek között szerepel az is, hogy a Facebook-os rajongótábornak a szálloda évente 1-2 alkalommal külön kedvezményes árral kedveskedik.

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness új weboldala az alábbi linken tekinthetõ meg: www.balneohotel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr381970651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása