Megújult a Turisztikai Desztinációmenedzsment közösségi portál

2010. február 02. 09:42 - hanyikur

Az Önkormányzati Minisztérium Turisztikai Szakállamtitkársága és a Magyar Turizmus Zrt. által koordinált információs közösségi oldal egy olyan tematikus portál, mely a turizmus egészét érintő tevékenységnek illetve kiemelten a turisztikai desztinációmenedzsment szervezet- és rendszer fejlesztésében érdekelt felhasználók tájékozódási, együttműködési és találkozási helye.

A honlap megoldást nyújt a TDM szervezetek által a 2009. december 1-én megrendezett „Első TDM napon” megfogalmazott TDM hálózati kommunikációs igényekre is.

Az együttműködésen alapuló turisztikai desztinációmenedzsment – alulról felfelé építkező – rendszer jellegéhez igazodva a honlapot a TDM szervezetekkel közösen fejleszti a turizmus állami irányítása, a platform használata során a felhasználók részére lehetőség nyílik szakmai információ- fel és letöltésére, véleménynyilvánításra, fórumindításra, partnerkeresésre, javaslatok megfogalmazására, a TDM e-learning tananyag használatára.

A portál elérhető a www.desztinaciomenedzsment.hu weboldalon. Regisztráljon és vegyen aktívan részt egy új rendszer kiépítésének folyamatában!

A portállal kapcsolatos javaslatait, véleményét, kérjük jelezze Víg Tamás TDM koordinátor  számára a vig@itthon.hu e-mail címen.

Szólj hozzá!
Címkék: tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr331722016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása