Bemutatkozik Észak-Magyarország, az egészségtudatos aktív régió Budaörsön

2015. június 10. 11:36 - Észak-magyarországi régió

Itt a nyár a nyakunkon és ideje aktívan körülnézni, hogy az elkövetkező időszakban hol leszünk aktívak. 2015. június 11-től három napon keresztül Észak-Magyarország mutatkozik be a budaörsi Dechatlon áruházban, és turisztikai szakembereik különböző sportos üdülési ajánlatokkal segítenek a döntés meghozatalában.

A helyszínen csütörtökön és pénteken falmászás, segway, hilldog, nordic walking és e-bike bemutató lesz és az eszközöket természetesen ki is lehet próbálni. Pénteken mindez kerékpáros bemutatóval is bővül. Szombaton hegyimentő bemutató, átcsúszópálya, mini tájfutás színesíti a programot.

matra_maraton_480.jpg

A három észak-magyarországi nap házigazdája Klausmann Viktor lesz, aki egyenesen Magyarország csúcsáról, a Mátrából érkezik a budaörsi Dechatlonba, mivel ő a Kékes Kutató Mentő Alapítvány elnöke. Kint lesz a mátrai High-Tech Sportok Bázisa is és avatott, rutinos munkatársaik vezetik be az érdeklődőket pl. a terepsegway használatába. Szombaton pedig az Egri Spartacus Tájékozódási Futó SE tart mini tájfutó bemutatót a parkolóban.

Találkozzunk tehát június 11-13-án a budaörsi Dechatlonban, és ott a kézzel fogható élmények mellett közösen, személyre szabottan kitalálhatjuk, hogy az Ön számára Észak-Magyarországon milyen aktív, sportos üdülés, melyik térség az ideális.

A rendezvény házigazdája a Magyar Turizmus Zrt Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága

További információk: www.itthon.hu/eszakmagyarorszag és http://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu

 decathlon_logo-2.jpg

segway.JPG

Szólj hozzá!
Címkék: rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr127531266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása