A miskolci UNI-HOTEL lett az első Nemzeti Tanúsító Védjegyes ifjúsági szálláshely

2015. május 29. 11:07 - Észak-magyarországi régió

A miskolci UNI-HOTEL Diákotthon nyerte el az első 3 hátizsákos, ifjúsági szálláshely minősítést Magyarországon.

miskolc_uni_hotel_500.jpg

Az „ifjúsági szálláshelyek hátizsákos” tanúsító védjegyét a turizmusért felelős minisztérium hozta létre azzal a céllal, hogy garanciát nyújtson a szálláshely szolgáltatás minőségének megfelelő szakmai színvonalára. A szálláshelyek minősítése a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége által kidolgozott és a Minisztérium által jóváhagyott szakmai szempontrendszer alapján történik.

Az UNI-HOTEL Diákotthonnál 2015 márciusában megtörtént a helyszíni ellenőrzés, melyet további jóváhagyás követett a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről.
A védjegy átadásának időpontját és helyszínét hamarosan közzé tesszük.

Az UNI-HOTEL Diákotthon „csillagos élmény baráti áron”.

A hotel, Miskolc városban a belvároshoz közel, Miskolctapolca kapujában, a Miskolci Egyetem területén minőségi szolgáltatásokkal várja a vendégeit.

„Tőlünk sok élmény csak karnyújtásnyira van!”

Egész évben szeptembertől júniusig 60 főt, nyári szezonban (július-augusztus hónapokban) 603 főt tudnak elhelyezni, igényes környezetben és szobákban.

A diákhostel fiatalos környezetben, tágas közösségi tereivel, kényelmes szobáival a vendégek pihenésének a megfelelő helyszíne. 2, 3, 4 (2 db különálló 2 ágyas szoba középen vizesblokkal) ágyas szobái önálló fürdőszobával, teakonyhával, mini étkezővel rendelkeznek. A szobákban internet hozzáférési lehetőség és WiFi biztosított.

Az UNI-HOTEL tagja a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének

UNI-HOTEL honlap.   

Miskolc Turisztikai oldala.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr137501130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása