Egri Csillag újratöltve

2015. március 09. 08:26 - Észak-magyarországi régió

Március 14-én több mint egy tucat borász új nedűit kóstolhatjátok. Egerben a Líceum Dísztermében töltik újra a borvidék eddigi legjobb Egri Csillagait.

egri_csillag_szalon.jpg

Az Egri Csillag Szalonban 2014-ben is is sok-sok vendég kortyolgatta a borvidék legfiatalabb fehérborát. Az esemény célja idén sem változott: Eger és környéke borászai ismét bemutathatják legjobb Csillagaikat.

A remek fehérborok és finom sajtok, az gyönyörű környezet és a hangulatos zene továbbra is garancia arra, hogy az egri borkedvelők egy remek este során közelebb kerüljenek a borászokhoz és az Egri Borvidék egyik új zászlóshajójához, az Egri Csillaghoz.

Az Egri Csillag Szalon 2015. március 14-én, este 18 órától vár. Részletek:

Jegyek elővételben a Tourinform Irodában (Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.) és Eger Város Hegyközsége irodájában (3300 Eger, Deák Ferenc út 51.) is kaphatók 2.000 forintos egységáron. A jegyek a helyszínen 2.500 forintba kerülnek majd. Az árban a borjegy mellett szerepel a kóstolópohár is.

Forrás és képek: Egri csillag. Az Egri Csillag bor legendája és története részletesen ITT olvasható!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr917236805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása