2015. Február 7-én 19 órai kezdettel Furmint Február Borvacsorára invitálunk Mádra az országos Furmint Február rendezvénysorozat keretein belül. Az est borait a Szepsy Pince, a Holdvölgy Pincészet, a Gizella Pince és a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet kínálja, melyekhez a Gusteau Kulináris Élményműhely chefje, Horváth Gábor kreál igazán ínycsiklandó fogásokat.
Helyszín: Mádi Udvarház, Gusteau Élményműhely
3909 Mád, Batthyány u. 51.
Jelentkezni lehetséges: E-mailen: info@gusteaumuhely.com, Telefonon: +36 30 374 06 92, Illetve erre a linkre kattintva.
Ár: 15.000 Ft (mely tartalmazza a több fogásos vacsorát, a borsort, ásványvizet és kávét)
Gusteau Élményműhely ITT a fecebookon.
és még egy Tokaj-hegyaljai meglepi februárban, hamarosan új exklúzív boutique hotel nyílik Mádon:
Botrytis Hotel weboldal és faceboook.