Furmint Február - ínycsiklandó borvacsora Mádon

2015. január 28. 09:39 - Észak-magyarországi régió

2015. Február 7-én 19 órai kezdettel Furmint Február Borvacsorára invitálunk Mádra az országos Furmint Február rendezvénysorozat keretein belül. Az est borait a Szepsy Pince, a Holdvölgy Pincészet, a Gizella Pince és a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet kínálja, melyekhez a Gusteau Kulináris Élményműhely chefje, Horváth Gábor kreál igazán ínycsiklandó fogásokat.

gusteau.jpg
Helyszín: Mádi Udvarház, Gusteau Élményműhely
3909 Mád, Batthyány u. 51.

Jelentkezni lehetséges: E-mailen: info@gusteaumuhely.com, Telefonon: +36 30 374 06 92, Illetve erre a linkre kattintva.

Ár: 15.000 Ft (mely tartalmazza a több fogásos vacsorát, a borsort, ásványvizet és kávét)

Gusteau Élményműhely ITT a fecebookon.

és még egy Tokaj-hegyaljai meglepi februárban, hamarosan új exklúzív boutique hotel nyílik Mádon:

Botrytis Hotel  weboldal és faceboook.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr967097031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása