Kiszínezzük a nyaradat - Kolorcity Fesztivál Kazincbarcika

2014. augusztus 04. 08:31 - Észak-magyarországi régió

A 2014. augusztus 8-30. között megrendezésre kerülő 2. Kolorfesztivál egy olyan egyedülálló összművészeti fesztivál, ahol a rendezvény során a városban található térbútorok, zöldfelületek kapnak művészetileg is értékes, új külsőt.

Ami színessé teszi az idei nyáradat, az:

  • a Quimby
  • a Magna Cum Laude
  • az Experidance
  • a Hooligans
  • Geszti Péter és a Gringo Sztár
  • az LGT Respect és a Magyar Állami Népi Együttes

A tavalyihoz hasonlóan 2014- ben is lesznek szakmai művészeti napok, a Hello Wood által szervezett alkotótábor és különböző köztéri képzőművészeti akciók.  Idén is sor kerül majd tematikus szobortúrákra, köztéri tárlatokra és utcai művészeti akciókra is. Ismét lesz ökodizájn-pályázat, melynek középpontjában a fémek állnak; illetve tovább folytatódik az épületdekorációs projekt is. A tervek szerint összesen tizennégy kazincbarcikai köz- és lakóépület homlokzatára kerülhet fel valamilyen festmény vagy installáció.

19201-kolorcity-fesztival-2014-kazincbarcika.jpg

Forrás: kolorcity.hu

Az esemény infói : ITT

Szólj hozzá!
Címkék: fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr176388451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása