Libás játék - Level: hardcore

2013. november 05. 13:56 - Észak-magyarországi régió

Az a helyzet, hogy van egy ilyen libás játék és mi nagyon szeretnénk, hogy játszatok vele. De tényleg.

Már csak azért is, mert nekünk nem lehet, pedig szeretnénk. Igazából ki is néztük, hogy majd elmegyünk Egerben a Trezor Bor & Steak házba és lakomázunk egy jót a nyereményből, de azt mondták, hogy nem lehet, mert Ti szeretnétek a nyereményt. Ja, és ez csak egy a sok közül..

De Ti tényleg játsszatok vele, nyerjetek sokat és közben egy kicsit sajnáljatok minket is azért. Egyébként nem is nagy kunszt az egész: gyerekkorunk kedvenc különbségkeresős játékának "felnehezített", "hardcore" változatát kell abszolválnunk, amihez persze nem árt ha sasszeme van az embernek.

Még mielőtt valaki kiakadna, hogy miért kell ehhez lájkolni az "Élmény itthon" Facebook oldalt, annak csak annyit, hogy az egyik legjobb turisztikai infós, programajánlós, látnivalós, érdekességes oldal, szóval szerintünk ennyi simán elfér a feedben a Trollfoci mellett. (Szeretnénk megjegyezni, hogy egyébként szeretjük a Trollfocit és nem bántásból említettük őket.)

Na szóval.. Játsszatok! http://www.facebook.com/elmenyitthon/app_161683100556760

liba.gif

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr15616155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása