Észak-Magyarország desztinációi és ízei az OMÉK-on

2013. szeptember 25. 09:28 - Észak-magyarországi régió

2013. szeptember 18-22. között ismét megrendezték az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár című rendezvényt, azaz a 76. OMÉK-ot Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban.

Észak-Magyarország, az egészségtudatos hegyvidéki régió színes bor és gasztronómiai kínálatát vonultatatta fel az idei OMÉK kiállításon. A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóságának munkatársai mellett, 11 társkiállító informátorai és kollégái segítettek a látogatóknak abban, hogy minél jobban megismerjék a régió egyedülálló ízeit, értékeit.

Az Észak-magyarországi régió standjára látogatók megkóstolhatták a szilvásváradi Lovas étterem és az egri Zsálya Bisztró kiváló ételeit, a legjobb egri és tokaji borokat, meg ismerkedhettek a matyó népművészettel és kultúrával, és kipróbálhatták a nógrádi, zempléni és egerszalóki helyi termelőink mézeit, sajtjait és lekvárjait. Megismerkedhettek Salgótarján, Noszvaj, Kozárd, turisztikai értékeivel, kóstólhattak kiváló gombát és borokat az Országos Korona Gombaipari Egyesülés és az Egri Korona Borház jóvoltából. Továbbá a Gusteau Kulináris Élményműhely pultjánál különleges mádi borokat és egyedi terroir termékeket kóstolhattak. A gyerekprogramokról a Noszvaji Oxigén Hotel & Zen Spa animátorai gondoskodtak.

OMÉK _ÉMO.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr905532596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása