Vendégcsalogató fejlesztések az Egri Termálfürdőben

2013. április 18. 16:47 - Észak-magyarországi régió

Mintegy 700 Millió Ft-ból újul meg az Egri Termálfürdő, melynek 49%-át Európai Uniós támogatásból, az ÉMOP-2.1.1/B-2f-2009-0008 pályázatnak köszönhetően finanszírozzák. A fejlesztések nem csak a fürdő kínálatát színesítik, de társadalmi haszna is jelentős.

A projekt célja az Egri Termálfürdő kínálatának bővítése, a szezonális jelleg csökkentése a korszerű, családbarát fürdőház megépítésével, új szolgáltatások bevezetése. Olyan regionális jelentőséggel bíró, komplex szolgáltatást nyújtó fürdőegység létrehozása, mely a tőszomszédságban lévő – szintén nem régen felújított – Török Fürdővel szoros együttműködésben három generáció kiszolgálására alkalmas. A fejlesztés célja, hogy nyáron a strandszolgáltatások széles skálája, télen pedig a gyógywellness szolgáltatások komplex kínálata legyen elérhető történelmi hangulatban.

A projekt elemei többek között:

– 2 db fedett gyógymedence, új fürdőházban, 175 m2 vízfelülettel,
– bébimedence élményelemekkel,
– I-es medence megosztása, mellyel exkluzív wellness- és úszómedence jön létre,
– csúszdapark létrehozása,
– bejáratrekonstrukció: a déli bejárat akadálymentesítése és ismételt megnyitása,
– új beléptetőrendszer: nyilvántartás, statisztikakészítés.

A beruházásnak köszönhetően új munkahelyek jönnek létre. A fejlesztés illeszkedik az országos és régiós stratégiákhoz, tájba illő építészeti kialakításával jövedelmező, versenyképes és fenntartható vállalkozás jön létre, mely hozzájárul a régió GDP-növekedéséhez, a helyi munkaerő megtartásához, és kedvezőbb befektetői légkörhöz, mindemellett társadalmi hasznossága sem elhanyagolható.

A fejlesztések befejezésének várható dátuma 2013. július 31., így augusztusban már birtokba is vehetik az új medencéket a fürdőzők.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a megújult Egri Termálfürdő, mi biztosan kipróbáljuk, és ezt tanácsoljuk Nektek is!

EgerTermál_csúszdalátványterv.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: eger fürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr215233431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása