Bakancsban és tűsarkúban a miskolctapolcai Barlangfürdőben

2013. április 18. 13:45 - Észak-magyarországi régió

A Föld Világnapja alkalmából erre is lehetőséged van! 2013. április 20-22. között fürdőruha nélkül, száraz lábbal is átélheted a Barlangfürdő nyújtotta élményeket, sőt a túra végére egy csomó érdekes információval is okosabb leszel.

Biztos sokan fürödtetek már Miskolctapolcán a Barlangfürdőben, de azt talán kevesen tudjátok, hogy honnan ered az a 4000 éves termálvíz forrás, amely a fürdő vízét is szolgáltatja. A Föld Világnapja alkalmából ezen a hétvégén betekintést nyerhettek a Barlangfürdő rejtett titkaiba, megismerhetitek a hegy gyomrában kanyargó barlangjáratokat, és még csak fürdőruhát sem kell hozzá húznotok.

Azaz akár bakancsban, vagy strandpapucsban is végigjárható a túra, amely során úgy láthatod Európa egyetlen természetes Barlangfürdőjét, ahogyan még soha. Ha kíváncsi vagy, ne habozz, hiszen csak előzetes jelentkezés után vehetsz részt a túrán, amit egészen április 19-én 18 óráig tehetsz meg.

Természetesen a fürdeni vágyóknak sem kell csüggedniük, a barlangtúrán ők is részt vehetnek, ha jelentkeznek, így egyszerre két élménnyel lesznek gazdagabbak.

Ha szereted a barlangokat, vagy csak egyszerűen tudásra szomjazol, esetleg csobbannál egyet, mindhármat megkaphatod április 20-22. között a miskolctapolcai Barlangfürdőben!

További információk a Barlangfürdőről és a hétvégi programokról >

Miskolctapolca_480.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr685232963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása