Calimerából Calimbra Miskolctapolcán

2013. január 04. 09:41 - Észak-magyarországi régió

A mediterrán életérzést a Bükk ölelésével ötvöző miskolctapolcai négycsillagos szálloda december közepe óta új néven működik tovább. A Calimera Wellness és Konferencia Hotel összesen egy betűt cserélt ki nevében, így a jövőben hivatalosan Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolcaként működik. A szálloda híradása szerint azonban csupán a nevük változott, a hotel változatlan üzemeltetésben és vendégszeretettel, a megszokott minőségben fogadja törzs- és jövendőbeli vendégeit.

A miskolctapolcai Barlangfürdő szomszédságában fekvő egykori Pelikán Hotelt több mint 1 milliárd 300 millió forintból – 387 millió forintnyi uniós támogatással – építették és adták át 2011 karácsonyán. A 42 szobával, 11 apartmannal, valamint egy mozgáskorlátozottak számára kialakított lakóegységgel rendelkező szállodában az élménymedence mellett sóbarlang, infraszauna, jakuzzi és gőzkabin szolgálja a feltöltődést. A rendezvényeket 100 fős konferenciaterem és a hotel 120 férőhelyes étterme szolgálja ki. A négycsillagos hotel egy éves születésnapját teltházas évvégével ünnepelte.

A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca honlapja >   

Miskolctapolca Barlangfürdő > 

calimbra.jpg

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2013.01.03.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr784997415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása