Családi hangulat Noszvajon

2012. szeptember 05. 09:22 - Észak-magyarországi régió

50 szobával és kimondottan családbarát szolgáltatásokkal megnyílt a négycsillagos Oxigen Hotel & Zen Spa, Noszvajon. Az erdőbe nyúló parkban álló hotel egyszerre rusztikus és modern, a Varró Design tervezte belsőépítészet egy angol kastély nyugalmát tükrözi. Az akadálymentesített, fenntartható építészeti megoldásokkal, kiváló alapanyagok felhasználásával született beruházás egyedülálló, spirituális wellnessre fókuszáló spa-t is kínál, emellett 5 konferenciaterem (ebből egy nagyterem) és 3 étterem-különterem szolgálja a rendezvényre érkezőket.

Az Oxigen Hotel fő vendégkörében azonban a családokra fókuszál, közel 40 gyerekbarát szolgáltatással, mint például a nagy méretű, pótágyazható szobákkal, a fürdőszobákban és toalettekben elhelyezett wc-szűkítőkkel, kisgyerekeknek szóló ételválasztékkal, etetőszékekkel és számos játszótérrel, valamint gyerekmedencékkel. Ugyanakkor a felnőttek is kipihenhetik magukat a 20 méteres úszómedencével, 2 jacuzzival, finn-, aroma- és infraszaunával, merülőmedencével, gőzkamrával felszerelt wellness-részlegben.

Az egymilliárdos beruházáshoz 365 millió forintos támogatást nyert Szaktudás Zrt elnöke Farkas József az átadáskor megköszönte a finanszírozó Erste Bank egyedülálló segítségét a beruházás létrejöttéhez. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a családbarát szolgáltatások, valamint a belföldi turizmus jelentőségét hangsúlyozta, Habis László országgyűlési képviselő pedig azt emelte ki, hogy a vállalkozás kiválóan illeszkedik az immár félmillió vendégéjszakát jegyző egri térség attrakciófejlesztéseinek sorába.
Farkas Tamás, a Szaktudás Zrt. vezérigazgatója elmondta: a szálloda következő lépésben a megújuló energiaforrásokra fog koncentrálni, de terveik között szerepel 18 további apartman, valamint a szezonalitás csökkentése érdekében az erdőben gyerekbarát Kalanderdő kialakítása.

Képgalériát megtekinthetik ITT!

Forrás: turizmus.com

Szólj hozzá!
Címkék: hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr814756193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása