Bernáth Éva (Tourinform Tokaj) nyerte az Év Tourinformátora díj ezüst fokozatát

2011. május 12. 09:09 - Sándi

 Bernáth Éva, a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM szervezet front office menedzsere, a Tourinform Tokaj munkatársa nyerte el a Magyar Turizmus Zrt és a Tourinform Szövetség által odaítélt „Év Tourinformátora” díj ezüst fokozatát. A díj átvételére az éves Tourinform Találkozón kerül sor 2011. május 11-én Budapesten. A díjat Horváth Gergelytől, a Magyar Turizmus ZRt. vezérigazgatójától vehette át. 

Bernáth Éva 2001 óta dolgozik a Tourinform Tokajban. Soha nem az elismerésért dolgozott, a legnagyobb öröm, elismerés a számára, ha a Vendég elégedetten távozik a Tourinformból, megkap minden információt, amire szüksége van. A mostani díjat – amelyet az országban 2 Tourinformos munkatárs kapott meg összesen - éppen ezzel a szerény, alázatos, de minőségi munkával érdemelte ki. 
 
A Tourinform Tokaj nemcsak egy elismeréssel távoztatott azonban a Tourinform Találkozóról, hiszen a TDM szervezet központi információs irodája a 2010-es teljesítménye alapján kiváló minősítést nyert. A díjat Nagy Júlia, a Tourinform Tokaj irodavezetője vehette át a Magyar Turizmus Zrt vezérigazgatójától. 
Szólj hozzá!
Címkék: tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr362897567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása