A Shiraz nagytestvére épül Felsőtárkányban

2010. november 26. 10:29 - Ákos23

Már épül Felsőtárkányban a Bambara Hotel első üteme. A fejlesztés keretében egy négycsillagos, szolgáltatásaiban és építészeti jellemzőiben is nyugat-afrikai hangulatot idéző tematikus szálloda készül, amelynek nyitása 2011. augusztus elejére várható. A projektkoncepció kialakításában nagy szerepet kapott az egerszalóki Shiraz Hotel több éves sikeres működésének példája. Ráadásul egy új, minőségében és szolgáltatási színvonalában a Shiraz Hotel koncepcióval megegyező, de más hangulatvilágra és szolgáltatáskínálatra építkező tematikus szálloda kialakítását az egerszalóki szálloda vendégkörének igényei is generálták.
Az ő véleményüket ugyanis egy kérdőíves felmérés segítségével kérték ki, a válaszokat pedig felhasználták az új szálloda tervezése során.
A szállodafejlesztés Egertől 10 km távolságra Felsőtárkány közigazgatási határán belül, a Bükk hegység környezetében, egy teljes közműellátottsággal bíró, természetvédelmi terület által határolt 4 hektáros erdős területen valósul meg, mely szeparálva van a településtől, ugyanakkor 700 m távolságon belül főútról, megfelelő úton elérhető.
Az I. ütemben a szálloda épületében 54, erkélyes szobaegység, amely 66 szobaként hasznosítható, 176 férőhelyes kapacitással. A szállodában készül továbbá egy mozgatható falakkal öt teremre szétválasztható, 300 fő befogadására alkalmas konferenciarész, és szükség szerint egybenyitható étterem, bár, továbbá az épület alsó szintjén wellness kezelők, egy különleges afrikai fürdőház, wellness részleg, a tetőteraszon wellness tér és bár.
A fejlesztés keretében megépülő BAMBARA Hotel egyéni vendégköre számára extrém és szabadidős programokat, rekreációs, wellness és szépségápolási szolgáltatásokat fog kínálni, míg a vállalati ügyfélkör számára „csapatépítő” outdoor és indoor programokat szervez, illetve biztosítja a tréningek megtartásához szükséges belső/külső színteret.
A szálloda üzemeltetését a Mesés Shiraz Hotelt üzemeltető Shiraz Team Kft. fogja végezni, a Shirazban megszerzett know-howra és tapasztalatokra építve.

Szólj hozzá!
Címkék: hotel egerszalók

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr542474292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása