Ülésezett a KUPOLA Egerben

2010. július 01. 08:30 - hanyikur

A KUPOLA (magyarországi rendezvényszervezõ szövetségek kerekasztal társasága) ülést tartott 2010. június 23-án Egerben, az Eger*** Park**** Hotel új, kétszintes rendezvényház megnyitójának napján. Az ülésen meghívottként részt vett Rókusfalvi Gábor, a MaKSz (Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége) BTL (below the line) Szekció elnöke. A megbeszélésen érintett témák voltak: a fesztiválok – és általában a rendezvények – minõsítési eljárása, a pályáztatás folyamata, a monitoring fontossága, a teljes rendezvényszervezõ szakmát átfogó hiteles terminológia szükségessége – tájékoztatta szerkesztõségünket Ihrig Péter elnök. A résztvevõk megerõsítették az ötéves évforduló alkalmából tartott márciusi ülésen hozott döntést, hogy a a KUPOLA-t formális szervezetté alakítják.

A közeljövõ munkatervébe bekerült az egész rendezvényszervezõ szakmát átfogó Etikai Kódex elõkészítése a KUPOLA-hoz tartozó szervezetek etikai kódexeire építkezve, a rendezvényszervezõ szakmát teljes körûen lefedõ terminológiai kézikönyv alapváltozatának létrehozása, egy össz-szakmai kitüntetés (vagy díj) létrehozásának elõkészítése.

Az ülésen elhatározás született arról is, hogy a KUPOLA szakmai napot szervez az õszi Business Travel Show alatt, annak kiegészítõ rendezvényeként.

(A KUPOLA tagjai: Magyar Fesztivál Szövetség (Márta István, elnök), Magyar Mûvészeti Fesztiválok Szövetsége (Zimányi Zsófia, elnök), Szabadtéri Színházak Szövetsége (Gedeon József, ügyvezetõ), Magyarországi Rendezvényszervezõk Szövetsége (Ihrig Péter, tiszteletbeli elnök), Magyar Gasztronómiai Fesztiválok Egyesülete (Gedeon József, ügyvezetõ), Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége (Héra Éva, elnök), Pálfi Gábor, KUPOLA titkár (MMFSz; MUPA), Merényi Judit, állandó szakértõ (MMFSz), elõkészítés, egyeztetés alatt a MaKSz felvétele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr852122368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása