Magyarország az izraeli turisztikai szakma vezetõ lapjának internetes oldalán

2010. június 21. 14:30 - hanyikur

Az izraeli turisztikai szakma és a légi közlekedés vezetõ lapja, a Passport, internetes portálján www.passportnews.co.il terjedelmes cikket közölt hazánk turisztikai kínálatáról. Az újságíró, Sharon Dori, az MT Zrt. szervezésében és a Malév Zrt. együttmûködésében megvalósult tanulmányút keretében járt a közelmúltban Magyarországon. A háromoldalas, fényképekkel gazdagon illusztrált összeállítás címe: „Magyarország nem csak Budapest”. A Ferihegyi repülõtér ismertetése után a cikk – amint az a címbõl is kiderül – hangsúlyozza, hogy bár Budapest Magyarország turisztikai központja, érdemes a fõvárostól távolabb utazni.

A szerzõ bemutatja Lillafüredet, a táj lenyûgözõ természeti csodáit – Anna-barlang, Hámori-tó, Szinva patak – a Diósgyõri Várat, és kiemeli a miskolci Lézerpont Látványtár gazdag folklór gyûjteményét. A tájnak a miskolctapolcai Barlangfürdõben megmártózva és feltöltõdve int búcsút, hogy Budapest turisztikai látványosságairól is beszámoljon.

Az újságíró kitér a Riverride kétéltû városnézõ busz által nyújtott felejthetetlen élményre, és a kulináris élvezetekrõl sem feledkezik meg. Az olvasók figyelmébe ajánlja, hogy a Városligetbe és a Széchenyi fürdõbe feltétlenül látogassanak el magyarországi tartózkodásuk alatt. A szerzõ utolsó állomása a Dohány utcai Zsinagóga és a Zsidó negyed; bemutatja Európa legnagyobb zsinagógáját, az Emmánuel Emlékfát, továbbá a mûemlékekben gazdag negyedet, végül a Zsidó Nyári Fesztivál programjaira, mint nyárvégi kikapcsolódásra hívja fel az olvasók figyelmét. A cikk kiemeli a Malév új és célravezetõ marketingstratégiáját is.

A cikk megtekinthető az alábbi oldalon: picasaweb.google.com/101163315647538018201/IzraeliUjsagiroiTanulmanyut

1 komment
Címkék: tanulmányút

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr652085595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecs2010 2011.01.04. 10:20:51

Egyszerűen nem találom a weboldalon a cikket, kérem linkeljék be, köszönöm!
süti beállítások módosítása