Jelentõs izraeli médiumok képviselõi ismerkedtek hazánk turisztikai kínálatával

2010. június 08. 10:56 - hanyikur

Május 31. és június 3. között 8 fõs izraeli újságírói csoport fedezte fel hazánk turisztikai kínálatát a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében és a Malév Zrt. együttmûködésében. A csoport tagjai olyan jelentõs médiumokat képviseletek, mint pl. a Yediot Achronot, Izrael vezetõ példányszámú országos napilapja, a Laisha vezetõ példányszámú nõi magazin, vagy a Passport és Travel News, amelyek az utazási irodák és a turisztikai szakma vezetõ lapjai.

A tanulmányút elsõ napján egy rövid repülõtér-szemlén vettek részt az újságírók Ferihegyen, majd útjuk Lillafüredre vezetett, ahol megtekintették az Anna-barlangot. A továbbiakban a rossz idõ sem szegte kedvüket, hogy felkeressék a Diósgyõri várat, a miskolci Lézerpont Látványtárat és a Zsinagógát, pihenésképpen pedig a miskolctapolcai Barlangfürdõben mártóztak meg. A program részeként Budapesten az eredeti magyar ízekkel ismerkedhettek meg a Nagyvásárcsarnokban, kétéltû városnézés keretében tekintették meg a magyar fõváros nevezetességeit, majd a Zsidó negyedet járták végig. Június 2-án a Haaretz országos izraeli napilap gazdasági mellékletének – The Marker – újságírója Dr. Róna Ivánnal, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójával készített interjút.

Valamennyi újságíró igen pozitívan értékelte a tanulmányút programjait, szervezését, amelyet hamarosan megjelenõ írásaik is bizonyítanak majd. A megjelenésekrõl a késõbbiek folyamán beszámolunk.

Szólj hozzá!
Címkék: tanulmányút

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr182065171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása