Sikeresen zárult az MT Zrt. Kongresszusi Irodájának belföldi tanulmányútja

2010. május 05. 09:07 - hanyikur

A Magyar Turizmus Zrt. Kongresszusi Irodája (MKI) 2008-ban indította el belföldi hivatásturisztikai tanulmányút-sorozatát a vidéki konferenciahelyszínek megismertetésére, a turisztikai szakma számára. Az MKI idén is folytatja a rendezvénysorozatot, az idei elsõ állomás keretében az észak-magyarországi régió hivatásturisztikai kínálatát ismerhették meg a szakemberek április 28-30. között. A program részeként a résztvevõk Mezõkövesdrõl indulva Miskolcon át Galyatetõig, három nap alatt összesen tíz települést érintve, 17 konferenciaszállodát és rendezvényhelyszínt látogatottak meg. A csoport tagjai többek között Mezõkövesd, Nyíregyháza, Tokaj, Tarcal, Miskolc, Lillafüred, Eger, Egerszalók, Parádsasvár és Galyatetõ hivatásturisztikai szolgáltatóival ismerkedtek meg. A szakmai program mellett a résztvevõk kikapcsolódásként borkóstoláson vettek részt Tarcalon, és török katonák után kutattak az egri vár kazamatáiban. A tanulmányút lezárását követõen a szakemberek kérdõíves felmérés során értékelik tapasztalataikat, amelyekrõl a közeljövõben beszámolunk.

Várhatóan szeptemberben kerül sor a tanulmányút-sorozat következõ állomására, amely során a Budapest-Közép-Dunavidék régió kerül bemutatásra.

Szólj hozzá!
Címkék: tanulmányút

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr871975785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása