Vírusfilmek készítésére hív az MT ZRT. és a MESE

2010. április 15. 11:22 - hanyikur

A Magyar Turizmus Zrt. által 2010-re meghirdetett Fesztiválok Éve jegyében a Zrt. a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesülettel (MESE) közösen pályázatot ír ki maximum 3 fős kreatív csapatok számára, akik egyperces filmben fényképezőt, kamerát vagy akár mobiltelefont használva a lehető legérdekesebben, legsokszínűbben és utazásra csábítóan tudják bemutatni hazánk fesztiválkínálatát.
 
Szívesen megosztanád élményeidet, véleményedet a fesztiválokkal kapcsolatban? Van kedvenc fesztiválod, amit szeretnél, ha mások is megismernének? Itt a remek alkalom, hogy megmutasd, miért is szeretsz fesztiválozni, miért érdemes útra kelni és az ország fesztiváljainak részesévé válni!

A vírusfilmeket az alábbi öt kategóriában lehet nevezni:
- Gasztronómia
- Komolyzene
- Könnyűzene
- Folklór, népművészet Összművészet
 
A kisfilmek elbírálásában részt vesz többek között Bukovinszky Béla, a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségi tagja, Lévai Balázs, a Dob+Basszus főszerkesztője, Mikulás Ferenc, a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál igazgatója, Novák Péter, kultúrmunkás, Román Balázs, a Kreatív online főszerkesztője, Sas István reklámfilm rendező és Szűcs Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. marketingigazgatója.
 
A pályázatokat 2010. május 31-ig kell beküldeni. A pályázat további részletei a www.meseonline.hu/virusfeszt, ill. a www.fesztival.itthon.hu oldalakon tekinthetők meg.

A Fesztiválok Évében kiemelt célcsoport a mintegy félmillió főt számláló magyarországi egyetemista, főiskolai hallgatóság. Ők a vírusfilm pályázat mellett előadások és egy road-show keretében is találkozhatnak a témaév újdonságaival, ismerkedhetnek a 2010. évi fesztiválokkal. Ennek keretében a Magyar Turizmus Zrt. több budapesti és vidéki felsőoktatási intézménybe ellátogat, ahol a fesztiválok világát megidézendő, a fiatalok nem csupán a fesztiválokról kaphatnak első kézből információt, de a legügyesebbek és a legszerencsésebbek fesztiválbelépővel is gazdagodhatnak.
 

Szólj hozzá!
Címkék: javaslat szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr171923070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása