Május 20-án adják át a Hotel Eger & Park új konferenciaközpontját

2010. április 12. 16:18 - hanyikur

A Hotel Eger*** & Park**** Szálloda Konferencia Központ 2010-es bővítésével a régió legnagyobb konferenciakapacitása jön létre.
   
A jelenlegi 540 m2 alapterületű, 700 fős konferenciaterem mellé épül az új 750 m2 alapterületű Liget Konferencia központ, ami további 1 000 fő befogadására alkalmas. Az új beruházással a szálloda tovább erősíti a régió konferenciaturizmusában betöltött vezető pozícióját.

A Liget Konferenciaterem névre keresztelt komplexum két szinten kínál különböző lehetőségeket. A földszint nyitott parkolóként üzemel, de igény szerint zárt kiállítói területté alakítható. A felső szinten 2 szekcióra osztható, 1000 fős befogadóképességű terem kerül kialakításra. A termekben a legmodernebb hangtechnika, beépített projektorrendszer szolgálja a konferenciák igényeit.

A beruházás összköltsége 400 millió Ft, melyből 140 millió Ft állami támogatást igényelt a szálloda. "A kiállító terület növekedésének köszönhetően, amely így már 1650 m2 alapterületű, a szakmai konferenciák (pl. orvos-, gyógyszerész) száma is nőhet, illetve lehetőség lesz olyan nagyszabású koncertek, hangversenyek, dalestek lebonyolítására, melyek komolyabb technikai igényt követelnek" – tájékoztatta a Napi Turizmust Barta Dóra, a ház értékesítési menedzsere.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr51915043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása