“inTSMconf” Konferencia Debrecenben

2010. január 08. 09:39 - hanyikur

A Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kara, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Kara számos egyéb szervezettel együtt nemzetközi konferenciát rendez „International Conference of Tourism, Recreation and Sports Management” címmel 2010. május 27-28-án Debrecenben, a Böszörményi út 138. sz. alatt, amelyre tisztelettel meghív minden érdeklődőt. Elődeihez hasonlóan az “inTSMconf” Konferencia célja, hogy erősítsék a partnerséget, kezdeményezzük a közös tenni akarást (cselekvést) a tudományos szervezetek és az üzleti szféra szereplői között, amelynek fókuszába a turizmust, a rekreációt és a sportok menedzselését helyezzük. A konferencia előtérbe helyezi a turizmus menedzsmentet és a turizmusfejlesztést, a rekreációs és a sportmenedzsmentet s hangsúlyt fektet a tudomány három pillérére, a gyakorlati, tudományos és innovációs tevékenységre.

Az “inTSMconf” Kongresszus színhelye a Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar főépülete, címe: 4032 Debrecen Böszörményi út 138. Hungary, időpontja: 2010. május 27-28.

Részletek a konferencia weboldalán: www.intourismconf.net

Szólj hozzá!
Címkék: konferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr41656064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása