Nógrád megye bemutatkozása a bécsi befektetők előtt

2009. november 13. 09:46 - hanyikur

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviseletének társszervezésében került sor a Nógrád megye befektetési lehetőségeiről tartott prezentációra a bécsi Magyar Nagykövetségen.

A közel ötven fő részvételével zajlott november 11-i üzleti fórumon Nógrád megye közgyűlésének elnöke mutatta be a térség gazdasági-, munkaerő-piaci és turisztikai befektetési lehetőségeit, majd az előadássorozat következő részében az EGLO www.eglo.com osztrák cégcsoport vezetője kedvcsinálóként megosztotta pozitív tapasztalatait a hazai beruházásaikkal kapcsolatban.


A Baumit, valamint az Erste Bank magyarországi képviselői ezt követően tájékoztatták a résztvevőket a magyarországi projektfinanszírozási és támogatási lehetőségekről.

Az MT Zrt. turisztikai információs pontot működtetett a rendezvény ideje alatt, konzultációs lehetőséget biztosítva a hazai turisztikai piac iránt érdeklődő üzletembereknek, újságíróknak.

Az MT Zrt. az osztrák piacon alkalmazott stratégiai partnerség keretében a nagykövetséggel és a Collegium Hungaricummal közösen ebben az évben tucatnyi workhopon, szakmai rendezvényen prezentálta hazánk turisztikai kínálatát Ausztriában. Ausztria hazánk második legnagyobb turisztikai küldőpiaca, s – a válság ellenére továbbra is – dinamikusan nő az osztrák vendégek, és a vendégéjszakák száma a hazai szálláshelyeken.

Az MT Zrt. ausztriai külképviseletének további akcióiról további részletek, illetve piaci információk itt olvashatóak:www.ungarn-tourismus.at/sarok/index.php

Szólj hozzá!
Címkék: szakmai nógrád

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr211521916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása