Télen és nyárban, a hóban és sárban...

2009. november 11. 11:14 - Szóbanforgó

Manapság már a téli sportok nagyrészéhez hóra sincs szükség. Természetesen hógolyózni és hóembert építeni hó nélkül sosem tudunk, vagyis egy darabig biztos nem, gondoljunk csak a kínaiakra! De  lényeg a lényeg, a téli sportok szerelmeseinek a csúszkálás élményét ma már a téli-nyári sí- és bobpályák szolgáltatják! 

Ráadásul Sátoraljaújhelyen átadták Kelet-Közép-Európa leghosszabb és legélvezetesebb bobpályáját! Télen-nyáron, reggel-este élvezhetjük a száguldást a vadregényes tájon. A bobpálya mellett kalandpark és libegő várja a kalandra vágyókat. Folyamatban van egy 150 méteres csúszdapálya és az ország legnagyobb, 9300 négyzetméteres speciális műanyag sípályája kiépítése. Műanyag? Igen! Ugyanolyan érzést biztosít mintha havon csúsznánk, ráadásul nem károsítja felszerelésünket.

 

"Télen és nyárban,
a hóban és sárban,
hős maci bátran,
a jó ügyhöz áll..."

Zempléni Kalnadpark! www.zemplenkalandpark.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr401517525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása