Tokaj-Hegyalja – Zemplén Térségi TDM Szövetség közgyűlése

2009. november 10. 09:00 - hanyikur

 

November 11-én, szerdán közgyűlést tart a Tokaj-Hegyalja – Zemplén Térségi TDM Szövetség.
 
A szövetség sikeres tervet nyújtott be 2008 szeptemberében a térségi Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) Szervezetek számára kiírt pályázati regisztráció keretében, így jogosult a november 30-ig benyújtható ÉMOP-2008-2.3.1 pályázati folyamatban támogatást igényelni, amennyiben teljesíti a pályázati kiírás feltételeit.
 
Mivel a turizmus térségi szereplőinek összejövetelére, a téma érdemi megbeszélésére mindezidáig nem került sor, ezért valamennyi érdekeltet meghívják a rendezvényre. A közgyűlésen a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága is képviselteti magát.
 
A rendezvény lehetőséget teremt a turizmus térségi szereplőinek, érdekeltjeinek párbeszédére, együttműködési lehetőségek áttekintésére, és hozzájárulhat a térség turizmusának fejlesztéséhez is.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr101513006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása