Indul a „Fogyasztóvédelem és turizmus” országos képzéssorozat

2009. november 10. 09:00 - hanyikur

„Fogyasztóvédelem és turizmus” címmel turisztikai szolgáltatók részére tart díjmentes képzést országszerte 2009. novemberében és decemberében a Tudatos Vásárlók Egyesülete.
 
A képzés az Önkormányzati Minisztérium által támogatott, „Tudatos utazók – felkészült szolgáltatók: fogyasztóvédelem a hazai utazási kultúrában” című program részeként kerül megrendezésre.
 
A képzés célja a turisztikai ágazatban dolgozók fogyasztóvédelmi képzése, a kötelezettségek és a lehetőségek megismertetése. A képzésen résztvevők olyan ismeretekre tehetnek szert, amelyekkel jobb minőségű szolgáltatást nyújthatnak vendégeiknek, illetve amelyekkel számos lehetséges fogyasztóvédelmi problémát előzhetnek meg.
 
A képzés ajánlott azoknak a szolgáltatóknak, akik érintettek az utazók, turisták kiszolgálásában, magánszálláshelyek üzemeltetőinek, vendéglátóknak, idegenvezetőknek.
 
A képzés tematikája: engedélyezések, fogyasztók a turizmusban, hatósági ellenőrzések területei, következményei, etikai alapelvek, kódexek, szolgáltatások minősítései, jogszabályváltozások. Az előadásokat ismert fogyasztóvédelmi szakemberek tartják. A képzés időtartama: 4 óra kávészünettel együtt.
 
A képzés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
 
További részletek:www.tve.hu/turizmus  jelentkezés, információ: tve@tve.hu
 
Helyszínek és időpontok:
 
Eger - 2009. november 17. 9.00-13.00
Miskolc - 2009. december 02. 9.00-13.00
Szécsény - 2009. november 18. 9.00-13.00
 
Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr741513022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása