A megújult Kékes étterem Gyöngyös ékessége

2009. október 27. 09:36 - Szóbanforgó

A Mátraalji város Fő terén megújult Kékes étterem Gyöngyös egyik különleges színfoltja. A XXI. század igényeinek igazodva alakították ki a régi, patinás épületet és legkorszerűbb berendezésekkel szerelték fel azt.

A tulajdonos Mátra Party Kft. ügyvezetője Kósa László elmondta, hogy a vendéglő a legmodernebb légkondicionáló rendszerrel működik és négy liftet is építettek, továbbá bál- és konferencia teremet alakítottak ki. A korszerű konyha teljesítményét a korábbi háromszorosára növelték és így háromezer fő ellátását biztosítják. A beruházás egy évig tartott és félmilliárd forintba került, amelyet kevés pályázati pénzből és főleg hitelből valósított meg a családi vállalkozás, helyi kivitelezők közreműködésével.

Nemrég a nyári teraszt is kialakították, ami szintén része volt a beruházásnak. Az étteremben 32-en dolgoznak és folyamatosan gondoskodnak a szakmai utánpótlásról is. A Kékes étterem gyakorlati képzőhely, ahol szakmunkás- és technikus jelöltek sajátítják el a fontos ismereteket. A felújított létesítmény fontos szerepet tölt be a Mátra és annak fővárosa Gyöngyös idegenforgalmában.

forrás: Turizmus Online

Szólj hozzá!
Címkék: mátra gyöngyös

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr611478143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása