Nemzetközi egészségturisztikai és fitnesz konferencia a SPA&WELLNESS kiállításon

2009. október 26. 11:51 - Szóbanforgó

"2009. november 6-8. között 8. alkalommal kerül megrendezésre a SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód Kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A hagyományokhoz híven az első napon ismét előadássorozattal várják a szakmai érdeklődőket. A HUNGEXPO Zrt., a Magyar Turizmus Zrt. és az International Wellness Institute (IWI) szervezésében, november 6-án megvalósuló Nemzetközi egészségturisztikai és fitness konferencián rangos hazai és külföldi előadók tolmácsolásában bemutatják az egészségturizmus terén megjelenő új trendeket, és betekintést nyújtanak a wellness üzletág Európai Unióban és Magyarországon tapasztalható minőségbiztosítási törekvéseibe. Betekintést engednek továbbá az Önkormányzati Minisztérium felkérésére indított egészségturisztikai szakemberképzés és kompetenciaelemezés országos kutatási projekt felmérési eredményeibe is.

A délutáni szekció Brüsszelből, Nagy-Britanniából és Németországból érkező előadói az Európai Unió fitnesz szakmai szövetségeinek tevékenységét mutatják be, testközelbe hozva a várható trendeket. Ismertetnek eddig még nem publikált iparági elemzéseket és fejlődési irányvonalakat is, valamint foglalkoznak a kvalifikált fitnesz szakemberek hazai és külföldi munkaerő-piaci helyzetével.

A részletes program a www.spahungary.hu weboldalon olvasható. A konferencián való részvétel díjmentes, amennyiben 2009. november 4-ig regisztrál a követekező linken: http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=Q&prid=SPA09&mode1=Kπd=00158376&lngid=hu

Amennyiben Ön előzőleg nem regisztrál a rendezvényre, belépőjegy ellenében vehet részt a konferencián, melynek ára 1500 Ft és a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont bejáratainál vásárolható meg. A konferenciát követően megtekinthető a SPA&WELLNESS kiállítás, illetve az egyidejű HÓ-SHOW+ Sport, Kaland és Élmény Napok és az EQUIFEST Nemzetközi Lovas Fesztivál és Kiállítás is."

forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr551475820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása