Beköszöntött a tél

2009. október 15. 11:56 - Szóbanforgó

Október 14.-én leesett az első hó a Borsod megyei Bánkúton. Bár a hó még csak ízelítő a közelgő télből, de ennek ellenére jó néhány helyen megmaradt. A hely a téli sportok egyik fellegvára, mivel itt található az ország legnagyobb sícentruma.  A Bükkben máshol is hófehér lepel fogadta az ébredőket, például Bükkszentkereszten, de a Mátrában is több helyen havazott, így a Kékestetőt és Mátraszentistvánt is kisebb hótakaró borítja.

Készüljünk fel időben a télre! Ne csak a téli gumikra gondoljunk, hanem már most nézzünk utána, hogy hova menjünk majd síelni, szánkózni, snowboardozni!

A hegyekben gazdag Észak-Magyarországon számos lehetőség nyílik a téli sportok kedvelőinek. A síelés kedvelői az alábbi linkre kattintva http://www.nordtour.hu/info/temak/sipalyakeszakmagyarorszagon/ megismerhetik, a régióban található sípályákat, ahol további lehetőségek nyílnak havas kikapcsolódásra.
 

Szólj hozzá!
Címkék: mátra bükk baz

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr891451640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása