Miss Europe & World Junior döntősei Egerben

2009. szeptember 23. 11:39 - Szóbanforgó

2009. szeptember 22-én a Miss Europe & World Junior döntősei Egerbe látogattak egy egynapos kirándulás keretében. A kirándulásban a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága és Eger mjv. Önkormányzata működött közre.

A 16 és 23 éves lányokat Eger polgármestere, Habis László köszöntötte a Zsinagóga Galériában. A program városnézéssel folytatódott tovább, amin a döntős lányok megtekinthették a Dobó teret, a Minorita templomot, az egri várat és a Bazilika épületét is. A programot a Vitézlóoskolások bemutatójával és Eger történelmi betekintésével színesítették. A résztvevők étkeztetéséről az Imola Udvarház és Borétterem gondoskodott.

A mezőny egyik legfiatalabb versenyzője, a 16 éves Wigmann Bernadett képviseli hazánkat. A nagy megmérettetésre szeptember 26-án Prágában kerül sor. Sok sikert Bernadett!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr811401490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása