Észak-Magyarországon is járt az izreali autóklub szakembere

2009. szeptember 08. 10:18 - torosziget

„Magyarország-szakértőkké” válnak a Memsi izraeli utazási és autóklub tanácsadói

A Memsi izraeli utazási és autóklub még korábban döntött úgy, hogy felhelyezi térképére Magyarországot, és hazánk mint turisztikai desztináció feltérképezésére három utazási tanácsadót küld hozzánk. A tanulmányút célja, hogy a tanácsadók „Magyarország-szakértőkké” válva később hasznos információkkal tudják ellátni ügyfeleiket, továbbá az országjárás után prezentációk keretében kollégáikkal is megoszthassák tapasztalataikat.

A tanácsadók egyénileg, különböző időpontokban érkeznek, különböző útvonalat, helyszíneket járnak be. A szakemberek közül elsőként Mr. Shmuel Tenenbaum ismerkedett meg hazánk turisztikai kínálatával augusztus 22. és szeptember 5. között, a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében. A tanulmányút keretében megtekintette a Gödöllői Királyi Kastélyt, ellátogatott Szentendrére és Visegrádra is. Augusztus 25-én a Világörökség részét képező Hollókővel, valamint Eger városával ismerkedett meg, továbbiakban pedig Miskolc, a mádi zsinagóga és Tokaj volt a program. A szakember ellátogatott Tiszafüredre és a Hortobágyi Nemzeti Parkba, megismerte Szeged városát és a Duna-Dráva Nemzeti Park kincseit is. Augusztus 30-án útja Mohácson folytatódott, továbbá felkereste a kölkedi Fehér Gólya Múzeumot, kenutúrán vett részt a Külső-Bédán, és az Őrségi Nemzeti Parkot is megismerte. Augusztus 31. és szeptember 3. között a Balaton régióba látogatott, ahol Hévíz, Badacsony, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park bemutatóhelyei, illetve Balatonfüred és Siófok állomásokat érintette. A szakmai látogatása a közép-dunántúli régióban ért véget, ahol a Királynék Városát, Veszprémet és a Királyok Városát, Székesfehérvárt, valamint a Herendi Porcelaniumot kereste fel.

A Memsi Izrael egyetlen utazási és autóklubja: ők azok, akik kiadják az izraeli nemzetközi jogosítványt, ami kötelező az izraeli állampolgároknak, ha külföldre utaznak autóval. A tanácsadók mindegyike több országról rendelkezik széleskörű ismeretekkel, tapasztalattal, és hasznos utazási tanácsokat tudnak adni mind praktikus, mind turisztikai információk terén az autóval az adott országba utazóknak.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2009. szeptember 8., kedd

Szólj hozzá!
Címkék: tanulmányút

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr971367787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása