18. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál 2009

2009. szeptember 03. 10:31 - Szóbanforgó

A Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. idén is magas színvonalú Borfesztivált szervez, és arra törekszik, hogy a sok év alatt összegyűjtött tapasztalatok, kapcsolatok, vélemények segítségével a minden évben egyre tökéletesebb összművészeti fesztivált minden látogató számára felejthetetlen élménnyé varázsolja.

A rendezvény fő eseménye az 5 napon át tartó Borkiállítás és Vásár (Borfesztivál), amelyen  Magyarország borászainak színe-java kínálja kóstolásra legszebb borait, valamint a hazai nedűk mellett neves borkereskedők és a vendégország jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. Idén a 100 éves múltra visszatekintő spanyol Freixenet Csoport hozza el a régió különlegességeit. Az egyszerűbb ételek mellett rengeteg ínyenc falat várja a vendégeket, többek között grill- és bográcsételek, halászlé, kemencében, egészben sült harcsa, haltöpörtyű, töki pompos, ropogós rétesek, péksütemények, szendvicsek, juh-, kecske-, tehénsajtok, borkorcsolyák.

A szeptember 9-13-ig tartó eseményen régiónk neves borászai, összesen 54, 28 tokaji, 18 egri és 8 mátrai borász képviseli régiónkat a Budai várban.

További információ: www.aborfesztival.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr61357054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása