Furmint Feri útnak indult

2009. július 20. 16:38 - torosziget

Számos gyerek, szülő és pedagógus ötletei, írásai alapján útnak indult Furmint Feri, az aszúszem.

Az elmúlt hónapokban többszáz gyerek járta be Tokajt a Tourinform idegenvezetőivel, akik a borvidék mese- és mondavilágának máig élő helyszíneit mutatták be a gyerekeknek. A közel két és fél órás programot minden esetben birtoklátogatás és pincemustra zárta. A séták alatt a résztvevő visszajelzései, ötletei alapján alakítottuk ki Furmint Feri egyéniségét, s teremtettük meg azt a valós hátteret, amely révén Furmint Feri "élő környezetben töltheti mindennapjait" miközben blogoldalán bemutatja Tokaj-Hegyalja látnivalóit.

A furmintferi.blog.hu oldal bejegyzéseit tokaji és Tokajba érkező gyerekek és anyukák írják, ők készítik a rajzokat, fotókat is, számos programötletet adva a Tokaji Borvidék iránt érdeklődő pedagógusoknak, családoknak egyaránt. Furmint Ferivel a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokon találkozhatnak először "személyesen" is a gyerekek, ahol aszúszem- és szőlőkóstolásra is lehetőség lesz, kézműves foglalkozásokon pedig házat, autót, stb. készíthetnek a rakoncátlan aszúszemnek a gyerekek.

Tovább a furmintferi.blog.hu oldalra.

Forrás: Tokaj és a világörökségi borvidék hírlevele, 2009. július 15.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr921256927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása