I. Tokaji Bor-/Tor-Túra - május 9.

2009. április 28. 09:40 - torosziget

Új programmal bővült az egyébként is színes tavaszi programkavalkád Tokajban: 2009. május 9-én jön az I. Tokaji Bor-/Tor-Túra a Tokaj Turizmusáért Egyesület szervezésében!

A programban részt vevő családi pincészetek, panziók, magán­szállások helyi specialitásokkal várják aznap a városba érkező kedves vendégeket, amihez a családi pincészetek borait lehet kóstolni.

A Tokaji Tavasz és a Tokaji Bor & Zsongás után jön a következő rendezvény Tokajban: 2009. május 9-én a Tokaj Turizmusáért Egyesület szervezésében jön az I. Tokaji Bor- / Tor-Túra! Piknik-hangulat, tájjellegű ételek és kiváló borok várják a vendégeket - s mindezt csak 600 Ft-ért!

Az I. Tokaji Bor-Tor-Túrán tokaji vendégvárók várják szabadtűzön készített és kemencében sült ételkülönlegességekkel az idelátogatókat. Az ételekhez tokaji borosgazdák borait kínálják.

A kóstolás időpontja: 12.00 és 15.00 óra között.
Kóstolójegy ára: 600,- Ft/adag, mely összeg tartalmaz egy pohár bort is.
Ebéd után a borosgazdák a pincékbe is várják a  borozni vágyókat!

Információ és jegyvásárlás: Tokaj Tourinform; 3910 Tokaj, Serház u. 1.

A program további részletei a www.tokaj-turizmus.hu oldalon, illetve Kovács Szilvia ad felvilágosítást a szilvia.kovacs@tokaj-turizmus.hu címen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr261090945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása