Új program a láthatáron: Kerekdomb Fesztivál Tállya

2016. szeptember 15. 09:56 - Észak-magyarországi régió

A szeptember 23-25. között egy eddig még nem látott eseményt, a tállyai Kerekdomb Fesztivált rendezik meg Tokaj-Hegyalján. Borok, koncertek, előadások, vásár és futás...kell ennél több?kerekdomb_fesztival_tallya.jpg

Az első Kerekdomb Fesztivál nagyon ütősnek ígérkezik Tállyán. Minden lesz, ami egy jó fesztiválhoz kell: sok-sok koncert, boros programok, futóverseny és az elmaradhatatlan gasztro- és kézműves vásár.  A programkínálat a gyerekeknek is kedvez, számukra is rengeteg szórakozási lehetőség lesz, különböző foglalkozások, koncertek és az energiáik levezetésére szombaton 700 méteres távon, Ludas Matyi futóversenyt is rendeznek.

tallya.jpgTállya látképe
Forrás: www.tallya.hu

De ugorjunk vissza a felnőttekre: a tállyaiak tudják, hogy mi kell egy jó fesztiválhoz. A jó hangulatról a hazai könnyűzenei élet számos kiemelkedő előadója gondoskodik, úgy, mint a Budapest Bár, az Anima Sound System, Kiscsillag, Belmondo, Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint duó és még sokan mások.

Természetesen a bor sem maradhat ki a kínálatból, lesz borverseny, pincemustra, amely során a Tállyai Történelmi Borút Egyesület tagjainak pincéiben az érdeklődők megismerhetik a hagyományos borkészítés folyamatát, megkóstolhatják a borokat és házias ételeket.

Az irodalom iránt érdeklődőket többek között Varró Dániel előadással csalogatnak. Aki pedig a finom borok és ételek között szeretne mozogni is, azok részt vehetnek a Mád-Tállya 7 km-es futáson vagy a Kerekdomb Félmaratonon (21,5 km). A kikapcsolódási lehetőségek tehát igen színesek, itt biztos, hogy Te is találsz kedvedre valót!

www.kerekdombfeszt.hu

Kerekdomb Fesztivál Facebook

Kerekdomb Félmaraton / Mád-Tállya Futás Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr4011704785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása