Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

2016. augusztus 30. 16:10 - Észak-magyarországi régió

Idén is elstartol a várva-várt Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál! Szeptember 16-18. között utazz Gyöngyösre, hogy ne maradj le erről az izgalmasnak ígérkező programról!matrai_szureti_napok_es_feherbor_fesztival.jpg

A 2016-os Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál változatos eseményekkel hívogat minden kikapcsolódásra éhes (és szomjas) embert.

A háromnapos rendezvény ideje alatt minden este koncertek szórakoztatják a nagyérdeműt, lesz Kiscsillag, Anna and the Barbies, Takáts Tamás Dirty Blues Band és még sokan mások. Számos gyermekprogramot tartanak a kicsiknek, a gasztronómiával kacérkodó nagyoknak főzőversenyt hirdettek. A cukrász vénával megáldottak megsüthetik a Mátra Tortája versenyre a saját finomságukat, a részvétel feltétele, hogy a sütemény szőlő vagy bor felhasználásával készüljön. Akik éreznek magukban némi kreativitást, nevezzenek be egy alkotásukkal a madárijesztő szépségversenybe.

Ha szeretnél egy jó hétvégét, érdekes programokkal, szeptember 16-18. között Gyöngyösön a helyed!


www.gyongyok.com
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál

matrai-szureti-napok-2016.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr2811662516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása