Csoki, koncertek, csoki.....és még több csoki!

2016. augusztus 23. 11:58 - Észak-magyarországi régió

Figyelem, figyelem! Édességimádók! Újra itt van a várva-várt Országos Csokoládé Fesztivál! Ha csokibolond vagy, augusztus 25-28. között Szerencsen a helyed!csokifesztival.jpg

A 9. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Csokoládé Fesztivál egybeolvadt Szerencs nevével. A legelső, csütörtöki napon (augusztus 25.) a hétvégi kalóriák előre elégetésére sportnapot tartanak. Számos érdekes bemutatóval, sportmérkőzésekkel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Az aktív nap után este koncertek, többek között Majka és Curtis, illetve Wellhello szórakoztatja a nagyérdeműt.

csokifesztival_2.jpg

Pénteken koncertnapot tartanak, fellép az Omega, a Republic, a Children Of Distance és még sokan mások. Szombattól vasárnapig tart az igazi csokifeszt, megkezdődik az interaktív csokoládékészítés, csokoládészobor kiállítás, csokoládé kalandpark és még több csoki-csoki-csoki. Szombaton és vasárnap is rengeteg koncert lesz, Deák Bill Gyula, Tankcsapda, Bëlga és sok-sok kiváló könnyűzenei előadó. A csokifeszt olyan színes programkínálattal kecsegtet, amelyet leírni nehéz lenne, így a sorok helyett beszéljen inkább a honlapjuk.

www.csokoladefesztival.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr611493534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása