Csütörtöktől 9 fantasztikus program Tokaj-Hegyalján!

2016. augusztus 10. 15:43 - A.g.o.r.a.

Több mint ideális időt foghatunk ki Tokaj-Hegyalján ezen a hétvégén, ami már itt csütörtökön kezdődik. Ideális, mert a jó borok élvezetét és a csodaszép táj látványát rengeteg programmal, könnyű és komolyzenével, előadásokkal, piacozással, vízitúrázással, városlátogatással ötvözhetjük. De olyan különlegesség is lesz ezen a hétvégén, mint saját magunk komponálta tokaji aszús arcpakolás. 

_dsc2318.jpg

  1. BOR, MÁMOR… BÉNYE | CSÜTÖRTÖKTŐL VASÁRNAPIG

15 helyszínen több mint 40 zenés programmal, koncerttel és 12 erdőbényei borászattal tölthetjük el a hosszú hétvégét.  A fesztivál idei sztárfellépője a Lovasi András hobbizenekara, a  Kiscsillag lesz. 

  1. Zenélő Múzeumkert | nyár végéig

A Tokaji Múzeum nyáresti programjaiban is a zene játssza a  főszerepet. A  szabadtéri koncertjei az impozáns múzeum „díszletei között”  zajlanak:  a főtéri múzeumépület nagypolgári hangulatával, tokaji borokkal  a barátságos múzeumkertben.

 

  1. Borissza bőr - kozmetikumok tokaji aszúból | PÉNTEK

A tolcsvai Helia-D Herba-kastélyban a bort most nem belsőleg, hanem külsőleg, azaz kozmetikai szempontból alkalmazhatjuk. Kozmetikusunk vezetésével saját tokaji aszús arckrémet készíthetünk, amihez a hatóanyagokat, vitaminokat és az illatot magunk választhatjuk majd ki. 

  1. Gájer Bálint koncert | PÉNTEK

Jazzrajongók örömére a kellemes swinget jó tokaji borokkal lehet ötvözni Gájer Bálint és zenekara, Fonogram-díjas Group N’ Swing koncertjén.

  1. Zempléni Fesztivál | AUGUSZTUS 21-IG MINDEN NAP

Augusztus 12. és 21. között közel 40 helyszínen 60 programot szervez a másfél hetes kulturális fesztivál, mely idén ünnepli 25. évfordulóját. A programok között lesz harmonika koncert, gospel és spoul előadás, opera, jazz és gourmet party is. 

 

  1. Furmint fröccs és lecsó | SZOMBAT

A tökéletes nyár végi ejtőzés egy mondatban: lecsófőző verseny pincehideg borokkal, fröccsözéssel Tokajban.

  1. Mágnás Miska a Fesztiválkatlanban | SZOMBAT

Az operettkedvelők örökzöldje, a Mágnás Miska talán a legtöbbet játszott hazai operett, amit szombaton a Fesztiválkatlanban fog előadni Peller Anna és Peller Károly. Az operett nehéz dolog egyébként, vagy imádja az ember vagy teljesen elutasítja. Ezért egy kis operett-felzárkoztató után lehet, hogy jobb szemmel nézünk majd erre a felemásan megítélt műfajra. 

 

A TOKAJ FESZTIVÁLKATLAN PROGRAMJA

 

  1. Vízitúra Kupa Tokajban | SZOMBAT-VASÁRNAP

Hazánk legnagyobb vízitúrás eseménysorozata,  a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által rendezett Vízitúra Kupa aktuális fordulója kezdődik szombaton, a Bodrogon és a Tiszán zajló III. Tokaj Maraton. 

_dsc2291_2_3adjust.jpg

  1. Tokaj-Hegyalja Piac | VASÁRNAP

A "helyi piacot"  Tokaj-Hegyalján, minden hónap második vasárnapján megtaláljuk a Disznókő birtokon, a Sárga Borház parkolójában, ahol a kiváló portékák mellett ismeretséget közhetünk a termelőkkel. 

TOKAJ-HEGYALJA PIAC

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr3410115916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása