Cirkuszmisszió Fesztivál Tokajban

2016. június 29. 11:47 - Észak-magyarországi régió

Ez kész cirkusz! Július 1-jén és 2-án a Fesztiválkatlanban a varázslaté a főszerep: valami egészen új és lenyűgöző előadást láthat, aki ott lesz. Ha szeretnél egy lélegzetelállító és páratlan látvány részese lenni, ne hagyd ki a tokaji Cirkuszmisszió Fesztivált!
cirkuszmisszio_fesztival.jpg

Július 2-án este megnyílik a csodák birodalma, a cirkuszi előadás egy másik dimenzióba repíti el a nézőt, ahol nincs lehetetlen, nincs gravitáció, nincsenek határok. Átértékelődnek a szavak: bizalom, kitartás, elszántság, csapatmunka. Magyar és orosz művészek közös munkájából megvalósul a csoda, amelyet a Fesztiválkatlan közönsége először élhet át Tokajban: könnyed szárnyalás gurtnin és tissue-n a levegőben, illúzió és varázslat a pillanatok alatt átváltott csodás öltözetek, a titkokat rejtő bűvészdoboz kíséretében, lenyűgöző mozdulatok egy zongorán, kéz és láb virtuóz játéka a tárgyakkal, izmok és gravitáció küzdelme egyetlen rúdon, kis- és nagykutyák elbűvölő ügyességi bemutatója, s a veszedelmes magasság fölött aratott győzelem – három ember és egy drótkötél minden elképzelést felülmúló, a fizika törvényeit meghazudtoló összjátéka. teibler_csoport.jpgLátogass el Te is július 1-jén és 2-án a Fesztiválkatlanban megrendezésre kerülő Cirkuszmisszió Fesztiválra, és éld át azt a varázslatot, amelyet csak a cirkuszművészet nyújthat számodra!

Forrás: www.maciva.hu

www.tokaj-turizmus.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr708853974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása