Muzsikál az Erdő - Mátrai Művészeti Napok 2016

2016. június 24. 10:20 - Észak-magyarországi régió

Újra életre kel az erdő csodás hangja! Hallgass te is a hívó szóra, vissza a természetbe!
muzsikal_az_erdo_5.jpg

A 13. évadához érkezett a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat, amelynek a keretein belül a Mátrai Művészeti Napokat július 2-10. között rendezik meg.  Az idei év különlegessége, hogy a július 2-ai megnyitót a szlovákiai Füleken tartják, azonban a többi napon a Mátráé a főszerep. A Príma- és Nógrádikum Díjas rendezvénynek minden nap másik település ad otthont - íme a lista, időrendi sorrendben Fülek, Gyöngyöspata, Mátraverebély-Szentkút, Gyöngyöstarján (Sósi rét), Szurdokpüspöki, Bátonyterenye – Szorospatak, Kékestető, Galyatető, Gyöngyössolymos – Szalajka rét. Programok széles skálájával hívogatnak minden érdeklődőt: minden település bemutatja a saját helyi értékeit, termékeit, a nagy tudásszomjjal megáldottak számos előadáson vehetnek részt és lebilincselő kiállításokat tekinthetnek meg.
muzsikal_az_erdo_3.jpgA középpontban természetesen a zene és a természet áll: erdei séták, túrák és koncertek teszik ellenállhatatlanná ezt a kilencnapos programsorozatot. Fellép A Dal című műsor különdíjasa, Petruska András, Palya Bea és ifj. Tóth István, a Fourtissimo zenekar, az Egri Szimfonikus Zenekar és még sokan mások. Július 2-től sűrű programnak nézünk elébe, ha felkeltettük az érdeklődésed és Te is részese akarsz lenni az élménynek, további infókat és a részletes programot az alábbi oldalakon találod:

www.muzsikalazerdo.hu

Muzsikál az Erdő Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr918828092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása