Júniusban újra Füredi Betyár Bazár!

2016. június 02. 11:46 - Észak-magyarországi régió

A májusban megrendezett első Füredi Betyár Bazár sikerén felbuzdulva a szervezők még nagyobb energiával vágtak bele az újabb Bazár előkészületeibe, melynek eredményeképp június első hétvégéjén, 4-én és 5-én újra megnyitja kapuit a Betyár Bazár Mátrafüreden. Kalandra fel!

betyar_bazar_2.jpg

Új kincskereső játék (új játékútvonal), koncertek és izgalmas kiegészítő programok, kézműves kirakodó vásár várja azokat akik már voltak és azokat, akik még nem a Füredi Betyár BazáronMátrafüredre több ezer embert várnak a június első hétvégéjén másodszor megrendezendő eseményre.
A Bazár ideje egybe esik a Kékes csúcsfutással, így valószínű még nagyobb lesz az érdeklődés és a kavalkád Mátrafüreden.
A kincskereső palóc bazárban a helyi ízekkel is ismerkedhetnek a program résztvevői, de lesz vidámpark, erdei kisvasút és számos érdekes program, amely a család minden tagjának figyelmére számít.

furedi_betyar_bazar.jpg
Keresd fel! Kóstold meg! Próbáld ki! a Bazár szlogenje, jelezve, hogy ebben a fesztiváli hangulatban nem csak a vásárlás élménye, de a gasztronómia és a jó családi programok is kiemelt helyen szerepelnek.
A Bazárra érkezők új játéklapot kapnak, amelyen új kihívások szerepelnek, tehát akik az előző alkalommal végigjátszották a kincskeresőt, újabb próbát tehetnek!

További infók: www.gyongyos-matra.hu

Facebook esemény: Füredi Betyár Bazár

furedi_betyar_bazar_plakat_junius.jpg

A rendezvény fő támogatója a Gyöngyös Mátra TDM , a High-Tech Sportok Bázisa, a Radír Produkció és az Egererdő Zrt.

Sajtóanyag - Forrás: Mátra Tourinform Pont

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr778770020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása