A világ legjelentősebb zenészei és zenei szakemberei ítéltek dalszerző díjat Lajkó Félixnek

2016. május 26. 12:00 - Észak-magyarországi régió

Az Észak-Magyarországon található lillafüredi Hámori-tavon készítette el élő-hangos dalát Lajkó Félix. Ez a nagyszerű dal és a gyönyörű természeti környezet nemcsak a mi tetszésünket nyerte el, hanem egy szakmai megmérettetésen is előkelő helyezést ért el.

lajko_felix2.jpg

Az egyik legnevesebb nemzetközi dalszerző verseny, az International Songwriting Competition sztárokból és zenei szakemberekből álló zsűrije Lajkó Félix A madárnak c. dalát választotta a második helyre a Music Videos kategóriában. A 2015-ös versenyre összesen mintegy 18500 nevezés érkezett több mint 150 országból. A zsűriben olyan neves művészek döntöttek a beküldött pályaművekről, mint Pat Metheny vagy Tom Waits.

hamori-to.jpg

A Madárnak Félix első hivatalos klipje, melyet a lillafüredi Hámori-tavon vettek fel Brasnyó Antallal. A felvétel különlegessége, hogy a dalt élő hanggal rögzítette az Anormal Sessions (www.anormalsessions.com) csapata, rendező: Vandad Kashefi.

Íme a dal:

 

Hello Miskolc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr898747952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása