Keressük Észak-Magyarország legkedveltebb fürdőjét - szavazás

2015. november 05. 16:35 - Észak-magyarországi régió

Neked melyik a kedvenc fürdőd Észak-Magyarországon?

És itt találhatjátok a fürdőket, katt a képre további infókért:

Bogácsi Thermálfürdő 

Ajándék az egész családnak, 6 gyógyvizes medence, 2 gyermek és úszó medence, játszótér, szállás, panzió, kemping és éttermek sora a fürdőben, ezért is szeretik a Bükkalja fürdős Mekkáját, ami után este a bogácsi pincesor hangulata további felejthetetlen élményeket nyújt. Még több infóért kattints a képre! 

bogacs_furdo_480_1.jpg

Bükkszék fürdő

A Salvus gyógyvízről nevezetes Bükkszék új, fedett fürdőházával, szaunavilággal egy hangulatos retro strandfürdőjével méltán került a listára. Fürdőjén túl a Salvus termékek miatt is megér egy látogatást a település, mint a palackozott Salvus gyógyvíz, Salvus gyógyvíz permet, valamint Salvus kozmetikumok: testápolók, arckrémek. És hogy a Salvus mi mindent gyógyít azt ITT megtalálod! Még több infóért kattints a képre! 

bukkszek_furdo_480_1.jpg

Demjén Thermal Spa és Barlangfürdő

A demjéni Cascade Élményfürdő és az éjszakai fürdőzés eddig is vonzotta a víz szerelmeseit. A januárban átadott új földalatti csoda viszont varázslatos vízi élményekre invitál a 760 méternyi barlangrendszerben, összesen  550 méternyi csúszdával, ami 25 méter mélységbe hasít bele. Ez most Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője! Ráadásul Demjénben a hangulatos, négycsillagos hotelben is kipihenheted a fáradalmakat. Még több infóért kattints a képre! 

demjen_furdo_480_2.jpg

Eger Termálfürdő és Török fürdő

Az Egri vár és a Szépasszonyvölgyi borospincék felkeresése után felfrissülés a fedett-nyitott vízi élményvilág: 7 medencével, vízi váras gyermekmedencével, radonos gyógyvízzel, fürdőházzal és élménymedencékkel, csúszdákkal, sportpályákkal. A különleges hangulatú Török Fürdőbe pedig közvetlenül a termálfürdőből is át lehet menni egy jó gőzfürdőre, vagy hammam masszázsra. Még több infóért kattints a képre! 

eger_termal_960_2.jpg

Egerszalók Saliris Gyógy, Wellness és Nosztalgia fürdő

Világhírű az egerszalóki sódomb, melynek tövében egy különösen szép négycsillagos szállodában kvártélyozhatjuk el magunkat. A kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos kénes gyógyvíz, fedett és nyitott wellness élménymedencék és gyógyító termálfürdő varázslatos szaunaszeánszokkal, plusz egy hamisítatlan nosztalgia fürdővel ragadja meg az ember fantáziáját - természetesen vadregényes körülmények között. Még több infóért kattints a képre! 

egerszalok_saliris_480_2.jpg

Mezőkövesd Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Hogy miért is szeretjük a Zsóry fürdőt? Gyönyörűen parkosított 21 medencés gyógy- és strandfürdő, hullám medencével, felnőtt és gyermek élménymedencékkel, fedett termál medencékkel, magas szulfidkén tartalmú hévízzel, pezsgőfürdővel, szauna parkkal... szóval ez a Matyóföld igazi családi oázisa. Még több infóért kattints a képre! 

mezokovesd_zsory_480_1.jpg

Miskolc Selyemréti Strandfürdő

Ez egy klasszikus városi strandfürdő teljesen újratöltve, felújítva. Igazi családi és gyermekparadicsom, úszónapközi, aquafittness, csúszdapark, 6 medence, köztük úszó és dögönyöző medencékkel, remek kis pihenőparkkal színezi meg a miskolci nyarakat. Még több infóért kattints a képre! 

miskolc_selyemreti_furdo_480_1.jpg

Miskolctapolca Barlangfürdő 

A Miskolctapolcai Barlangfürdő egy Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő barlangban kialakított varázslatos fürdőhely, ahol a természet alkotta barlangjáratokban úszkálhatunk. Termálvizes benti medencék, kinti strand medencék, gyermek élménymedence, aquafittness és szaunabarlang közül válogathatunk még a barlangfürdőben. Még több infóért kattints a képre! 

miskolctapolca_barlangfurdo_480_1.jpg

Sárospatak Végardó fürdő

A Tokaj-hegyaljai borozások és a Zempléni vártúrák kihagyhatatlan termálfürdőjét Sárospatakon találjuk. Ez egy igazi családi fürdő bébi pancsolóval, baba-mama pihenővel, gyermek medencékkel, 38 fokos gyógyhatású vízzel, részben fedett és nyitott termál medencével és hangulatos étterem és üzlet sorral, vízi focival, sőt, idén új csúszdaparkkal és közvetlenül a fürdőhöz csatlakozó klasszikus szép kis kempinggel vár a végeken. Még több infóért kattints a képre! 

sarospatak_vegardo_furdo_480_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr517164715

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol vannak a legjobb szálláshelyek Egerszalókon? 2015.12.06. 15:00:19

  Megsúghatnám, de nem vagyok súgó, ezért inkább elmondom Neked vagyis bemutatom azokat az egerszalóki szállásokat, melyeket szívből ajánlok. Miért ezeket mutatom be? Csak... Csak azért, hogy segítsek az egerszalóki szálláshelyek közül választani....

Trackback: Hol vannak a legjobb szálláshelyek Egerszalókon? 2015.12.06. 15:00:13

  Megsúghatnám, de nem vagyok súgó, ezért inkább elmondom Neked vagyis bemutatom azokat az egerszalóki szállásokat, melyeket szívből ajánlok. Miért ezeket mutatom be? Csak... Csak azért, hogy segítsek az egerszalóki szálláshelyek közül választani....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása