Buli van! Új fesztivál a Mátraalján

2015. július 30. 10:16 - Észak-magyarországi régió

Az ország legfiatalabb fesztiválja,a Mátraalja Fesztivál színvonalas zenei felhozatallal készül a debütálásra. A rendezvény helyszíneként szolgáló pásztói strand gyönyörű környezetben várja a látogatókat 2015. augusztus 8-9-én, ahol olyan népszerű előadók lépnek fel, mint Majka & Curtis, a Wellhello, BYE Alex és az Intim Torna Illegál.

matraaljafeszt_logo_480.jpg

Augusztusban tehát Észak-Magyarországon, a Palócföldön, a Mátraalja Fesztivállal bővül a hazai fesztiválfelhozatal. A pásztói strand zenei színpadán nagysikerű magyar könnyűzenei előadók váltják egymást. Szombaton BYE Alex, a Maxisun, Gáspár Laci és az Intim Torna Illegál lép fel, az estét pedig DJ Antonyo és Lotfi Begi zárja. Vasárnap Majka & Curtis mellett az ország jelenlegi kedvenc fesztiválzenekara, a Wellhello is zenél.

A rendezvény egyedülálló szépségű helyszínen, a Mátra kapujában várja a látogatókat, ahol a koncertek mellett változatos gyermek- és felnőtt szabadidős programok (vetélkedők, strandszépe-verseny, stb.), valamint a palóc konyha legfinomabb ételei biztosítják a tökéletes fesztiválélményt.

Mátraalja Fesztivál 2015

2015. augusztus 8-9., Pásztó
matraaljafesztival.hu   facebook.com/Matraalja.Fesztival


intimtornaillegal_480.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr617665032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása