Micsuda barlangolás Harsányi Leventével

2015. február 28. 09:56 - Észak-magyarországi régió

Micsuda cseppkő! Az aggteleki cseppkőbarlangba ereszkedünk alá Harsányi Leventével. Az ember csak rá- rácsodálkozik néha, hogy mégiscsak a méret a lényeg: Anyám, ez ekkora? Különböző köztörvényes kihágásokat és bűncselekményeket próbál Levente elkövetni, de erősen kordában van tartva.

Tessék megjegyezni, cseppkövet nem törünk a barlangban. Ezen kívül fagylalttal, görkorcsolyával és kutyával sem lépünk be, valamint melegen és vízhatlanul felöltözünk, az alacsony hőmérsékleti és magas páratartalmi körülményeknek megfelelően. A barlang különböző termei nem csak könnyű túrákra, de koncertekre és egyéb rendezvényekre, neadjisten esküvőkre is kiválóan alkalmasak.

További érdekességek és barlangtúrák: ITT, hiszen a március a barlangok hava, fedezd fel, láss csodát!

Forrás és további Micsuda kalandozások Észak-Magyarországon Harsányi Leventével: ITT

és még egy meglepetés a föld alól - Micsuda Bánya!

 

Jószerencsét, Salgótarján ! Szerencse fel, szerencse le, ilyen a bányász élete.

Forrás és további Micsuda kalandozások Észak-Magyarországon - ugyanis egy fogadás elvesztése miatt anno  Levente bejárta, felfedezte és feltárta egész Észak-magyarországi turisztikai régiót - minden videó megtekinthető:  ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr317216661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása