60 Boldog - új kerékpáros lombkorona-sétány

2015. február 17. 11:50 - Észak-magyarországi régió

Hamarosan itt a tavasz elő a bringákkal, és irány egy új aktív úti cél az új hatvani Szúnyog-szigeti kalandpark és a Hatvant és Boldogot összekötő kerékpárút, ahol felpörögtek az események! Bringára, kalandra, lombkoronára fel!

hbk_piheno_image-710x400.jpg

Izgalmas élményeket ígér tavasztól a kerékpáros lombkorona-sétány. Vannak itt extrém épített kanyarok, király ugratók, természetes akadályok, egyedülálló ügyességi pályák: triál, dirt, freeride és wallride is. No és van még egy a 7,5 kilométer hosszú, csodaszép tájakon átkanyargó Zagyva-menti kerékpárút ami várja a kicsiket-nagyokat és a családokat is.

Kalandozzatok kerékpárral a Zagyva-folyó mentén, ahol nem csak egy új utat, hanem egy új úticélt is felfedezhettek.

Térkép: ITT

Képek és forrás: kalandbringa.hu

Hatvan-Boldog - Kalandozzunk együtt a Zagyva-folyó mentén! 

A turisztikai fejlesztés keretében Boldog és Hatvan között 7,55 km kerékpárutat építetek ki a Zagyva-töltésen, csatlakozva az Észak-Alföldi Régióban megvalósuló Szolnok és Boldog község közötti 85 km hosszúságú, 13 települést érintő kerékpárúthoz. A projekt az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam közel 1,14 milliárd forintos támogatásával valósult meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr897182535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása