Síelés és kávézás 1000 méter felett - itthon

2015. február 05. 12:16 - Észak-magyarországi régió

Hamisíthatatlan hegyi és téli hangulat és ideális körülmények várnak a Kékestetőn, ahol már javában üzemel a csákányos lift a tányéros lift és az oktató lift is. 

kekestetowebkamera.jpg

Azt ajánljuk, hogy a távolabbi a drágább osztrák és szlovák pályák helyett tanulj meg síelni itthon, biztonságos körülmények között, az erre a célra épített tanulópályán! A síoktatás és síkölcsönzés nem csak hétvégén, hanem mindennap a  rendelkezésére áll. Síoktató tippünket megtalálod ITT.

Hangulatos éttermek, körbár - teljes „téli” választékkal várják a sportolókat, kirándulókat Kékestetőn, ahol pihenésképp ajánljuk a Torony kilátót és presszót – 1000 méter felett csak itt kávézhatsz itthon!

A hagyományoknak megfelelően szerda-péntek-szombat is van esti síelés A Kékestetői Sícentrum-mal kapcsolatos minden hivatalos információ ezen a honlapon érhető el! Találkozzunk 1014 méteren, hiszen a Kékestető - Magasan a legjobb!

A déli sípálya élő mozgóképét megtekintheted ITT, a torony webkamera képét pedig ITT.

Forrás és képek: kekesteto.hu

A Mátra - Élmény Minden Évszakban:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr797143221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása