Bor, mámor Bénye

2014. augusztus 11. 11:59 - Észak-magyarországi régió

A Bor, mámor… Bénye egy különleges, sok helyszínen zajló, gasztro- és kulturális fesztivál, amit a remek tokaji borok tesznek teljessé. Erdőbényén az augusztus 20-át megelőző hétvégén mindenki számára nyitottak a helyi borászok kertjei, ahol nem csak a Tokaji borvidék kitűnő borait kóstolhatják meg az ide látogatók, hanem világzenei és jazz koncerteket hallgathatnak, kiállításokat nézhetnek, előadásokat hallgathatnak vagy egyszerűen csak a fűben heverészve élvezhetik a Tokaj-hegyaljai falu hangulatát.

bor_mamor_benye_pincefesztival.jpg

Forrás: bormamorbenye.hu

Itt lesznek az erdőbényei borászok kertjeiben a Tokaji Borvidék legjobb éttermei,találkozhatsz trendi pesti chef-ekkel, Zemplénért rajongó gasztrobloggerekkel és kóstolhatsz igaz zempléni ételeket, ahogy a borász készíti.

2014. augusztus 15-17 Erdőbénye

A tájház udvarán kialakított piacon zempléni finomságokat és kézműves termékeket vásárolhatnak a látogatók.

Részletes programleírás ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr576529023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása