XIV. Bükk Hegyikerékpár Maraton - Felsőtárkány

2014. július 28. 08:32 - Észak-magyarországi régió

Amatőr vagy profi, fiatal vagy idősebb, felnőtt vagy gyerek, válaszd most augusztus 3.-án a felkészültségednek megfelelő mozgási lehetőséget. Ha még nem indultál versenyen az adott sportágban, vagy csak kíváncsi vagy, gyere el, nézd meg, nem fogsz unatkozni, majd jövőre rajthoz állsz. Sportolj szép környezetben a Bükk változatos tájain, a tiszta levegőn!

Szakadj ki a városból! Ha nincs programod a hétvégére,gyere el! Nem fogod megbánni! Együtt lehet a család, a barátok, a haverok!  A napközbeni sportolás után este koncerten kapcsolódhatsz ki, egy jó vacsora esetleg bográcsozás, nyársalás közül választhatsz és egy pohár ital mellett vezetheted le a nap izgalmait. A versenyekről mi gondoskodunk, a többi rajtad múlik. Az eseményekre jelentkezz minél előbb, a sávos nevezési díjak miatt ez a leggazdaságosabb.

bukkmaraton2.jpg

Gyere ki a természetbe, Felsőtárkányba az Egeres-völgybe!

Programok:Bükk Hegyikerékpár Maraton

Kerékpáros rendezvények:
Kisgyerekek hegyikerékpár versenye a Titán Kupa,
Új! kieséses rendszerű cross-country verseny 500 méteres akadályokkal nehezített pályán(XCE).

Futó rendezvény:Terepfutás

Fakultatív programok:Gyalog túrák, kisvonatozás, barlang látogatás, koncert

Az esemény a Facebookon. További információk  ITT

Szólj hozzá!
Címkék: kerékpár bükk

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr436543167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása